DSC_0246
hoffz foto website
hoffz foto website2
hoffz foto website

ONZE MERKEN

HOFFZ

Heel trots zijn we om dealer van het merk Hoffz te zijn.  

Hoffz interieur is ontstaan uit een gemis aan mooie meubelen en accessoires in de landelijk sobere stijl.

Hoffz Interieur combineert mooie oude vondsten met karaktervolle, eigen ontwerpen. De handgemaakte meubels en woonaccessoires zijn stoer met sleets effect, maar hebben tegelijkertijd zachte rondingen. Hoffz Interieur biedt een totaallijn; tafels, kasten, banken en stoelen maar ook spiegels, lampen en andere decoratieve spullen. Hoffz kiest bewust voor kwaliteit en wil geen seriematig werk of massaproductie. 

AURA PEEPERKORN

…geef het verleden een plaats in het heden…

In 1996 is eigenaresse Michelle van Deurzen een piepkleine groothandel in lampen en lampenkappen begonnen, door de jaren heen uitgegroeid tot het huidige Aura Peeperkorn Interieur. Inmiddels is de collectie uitgebreid met stijlvolle zitmeubelen, antieke stukken, prachtige lampen en bijpassende accessoires. Authentieke producten, met ieder een eigen verhaal.

Laat u inspireren door deze bijzondere vondsten, die voor u met veel liefde zijn uitgezocht en verzameld.

CASTLE STONES

De door Maurits Simonette ontwikkelde ‘Castle Stones’ zijn handgemaakte replica’s van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken. De uit innovatieve materialen en gemalen marmer geperste tegels zijn door en door gekleurd en hebben een authentieke structuur die overeenkomt met de rustieke charme van toen.

Castle Stones zijn ongevoelig voor licht, zijn slijtvast, kennen een hoge belastbaarheid en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.  Bovendien zijn ze geschikt voor vochtige ruimtes (badkamers etc.)  Ze zijn eenvoudig te reinigen.

Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd zijn is iedere vloer uniek.

Castle Stones bieden enorme voordelen ten opzichte van natuursteen tegels:

 • Ze zijn extreem licht van gewicht waardoor ze geschikt zijn voor toepassing in (oude) appartementen monumentale panden.

 • Ze zijn gemakkelijk te hanteren bij transport, snij- en legwerk.

 • Ze kunnen ook geïnstalleerd worden over houten vloeren of dienen als wandbekleding.

 • Ze zijn veerkrachtig waardoor ze licht meebewegen met de ondervloer.

 • Ze zijn erg dun, slechts 8 mm dik.

Castle Stones zijn leverbaar in verschillende  modellen: Loft, Dallen en Bricks, Terra Stones, etc, elk in acht kleurencombinaties.

L'AUTHENTIQUE

L'Authentique makes craftsmanship accessible by designing, producing and delivering high-quality, self-made paints and interior decor items. L'Authentique products enable everyone to add a real experience to their interior; providing stylish products with an eye for detail.

L'Authentique is a stylish, minimalistic paint and interior brand with a focus on high-quality products, interior styling, Scandinavian design, and craftsmanship. Through knowledge, passion, and craftsmanship, L'Authentique provides elements that perfectly match elegant, timeless and modern interiors.

 

DAUBY

Dauby staat voor ambachtelijk en tijdloos deur-, raam-, meubelbeslag en accessoires die elke stijlvolle woning compleet maken. Het doel is om het interieur in harmonie te brengen met exclusieve details. Het bepaalt hoe de uitstraling van het interieur wordt ervaren.

AUTHENTAGE

De Authentage-collectie staat garant voor een tijdloze, sfeervolle verlichting in een klassevolle stijl. De verlichting is ambachtelijk gemaakt, maar is uitgerust met de meest hedendaagse technologie. De vormgeving verwijst dan weer naar strakke vormen of componenten uit het verleden. Dankzij de diverse materialen zoals verouderd messing, geborsteld nikkel of chroom, past deze collectie perfect in woningen met landelijke stijl.

PURE & ORIGINAL

Tevens zijn wij dealer van de prachtige verf van Pure & Original.

Pure & Original maakt verf met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt, de verf voldoet aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen.

Alle verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geeft en niet te vergeten de super goede dekkracht.  Marrakecht Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Verfsoorten

 

Muurverf

 • Kalkverf, Fresco

 • Krijtverf, Classico

 • Afwasbare verf, Licetto

 • Betonlook, Marrakech Walls

 

Lakken

 • Mat, Traditional Paint waterbased

 • Glans, Traditional Paint oilbased

 

Vloerverf

 • Matte vloerverf Floor Paint

 

Gevelverf

 • Glad, Calx Kalei

 • Structuur, Quartz Kalei

 

Please reload